ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ.Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ,ΙΣΤΟΡΙΚΑ,ΜΟΥΣΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ.

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΦΩΤΗΣ

1.ΚΑΤΡΑΚΗΣ-ΠΑΓΩΝΗΣ (PANIVAR)

2.ΚΑΤΡΑΚΗΣ ΦΩΤΗΣ-ΝΤΑΟΥΝΤΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΗΣ


ΜΕ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΣΕΛΙΝΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΑΠΟ 13 ΕΤΩΝ.

Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΣΕ ΣΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΒΙΟΛΑΤΟΡΕΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥ.ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΑΚΟΥΣΜΑΤΑ Ο ΧΑΡΧΑΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΜΑΡΙΑΝΟΣ Ο ΝΙΚΟΛΗΣ ΤΣΕΓΚΑΣ.

ΑΡΓΟΤΕΡΑ Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΜΟΥΝΤΑΚΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΣΤΕΛΙΑΝΟ ΣΥΡΤΟ.ΕΙΚΟΣΙ ΠΕΝΤΕ ΕΤΩΝ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΟΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΠΙΠΛΟΠΟΙΟΣ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΕΞΑΣΚΕΙ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ ΟΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ.

ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΔΙΣΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΝΙΒΑΡ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

ΕΝΑΣ ΣΕΜΝΟΣ ΚΑΙ ΑΓΝΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ .ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ. ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΧΑΝΙΩΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ.ΕΧΕΙ ΛΑΒΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙΑ.

ΕΧΕΙ ΓΛΥΚΟ ΠΑΙΞΙΜΟ ΣΤΟ ΒΙΟΛΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΖΥΓΙΑ ΜΕ ΠΟΛΛΛΟΥΣ ΛΑΓΟΥΤΙΕΡΙΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗ ΠΕΤΡΟ, ΤΟΝ ΚΑΣΤΑΝΗ ΤΟΝ ΠΑΓΩΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ.

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΓΟΥΤΟ.

ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ , ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου