ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ.Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ,ΙΣΤΟΡΙΚΑ,ΜΟΥΣΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ.

Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2009

ΚΑΡΜΠΑΔΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ


ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΑ 7 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙ ΚΙΣΣΑΜΟΥ.ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ ΞΕΝΥΧΤΟΥΣΕ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΙΟΛΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΤΙΕΡΗΔΕΣ.ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΛΑΓΟΥΤΙΕΡΗΔΩΝ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΘΑΥΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥΣ.Ο ΓΙΩΡΓΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΛΗΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΑΛΑΝΗΣ Ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΚΑΡΕΦΥΛΑΚΗΣ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΗΜΟ ΒΙΟΛΑΤΟΡΑ ΧΑΡΧΑΛΗ.ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ 16 ΕΤΩΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΜΑΡΑΓΚΟΥ.
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.

ΤΟ 1966 ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΚΑΠΟΙΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΜΟΥΝΤΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΜΠΑΣΙΑ.ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΛΑΓΟΥΤΙΕΡΗ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ,

ΕΚΤΟΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΥΡΑΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕΣΟΥΡΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΕΚΕΙΝΗ ΕΝΩ ΤΟ 1966 ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΔΙΣΚΟΓΡΑΦΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΗ ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΣΑΡΙΔΑΚΗ Η ΜΑΥΡΟ.

ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΛΗΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΑΠΟ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΓΟΥΤΟ.

ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΣΣΑΜΟ ΚΑΙ ΔΙΔΑΣΚΕΙ ΛΑΓΟΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ.

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΑΝΑΚΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΘΕΡΑΚΙ ΜΟΥ.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου