ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΙΑ
1/2 ΦΛΙΤΖΑΝΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ
8 ΜΕ 10 ΚΡΟΜΜΥΔAKΙΑ ΦΡΕΣΚΑ ( ΑΣΠΡΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΕΡΗ)
1 ΚΙΛΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΣΙΓΑΡΙΑΣΤΑ ΧΟΡΤΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ
(ΣΠΑΝΑΚΙ ΣΕΣΚΟΥΛΑ ΠΕΤΡΟΦΥΛΙΕΣ ΣΤΑΦΥΛΙΝΑΚΟΥΣ ΛΑΓΟΥΔΟΧΟΡΤΟ ΧΑΤΖΙΚΟΥΣ ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΔΕΣ ΜΑΡΑΘΟ ΔΥΟΣΜΟ ΑΝΗΘΟ ) ΕΙΤΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΜΥΡΩΔΙΚΟ ΧΟΡΤΟ
ΑΛΑΤΙ
ΜΑΥΡΟΠΙΠΕΡΟ
1/2 ΚΙΛΟ ΦΥΛΛΟ ΣΠΙΤΙΚΟ
ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ
1/2 ΚΙΛΟ ΜΥΖΗΘΡΑ
ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΓΕΜΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΙΩΝ
ΠΧ..ΜΥΖΗΘΡΑ-ΔΥΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΥΓΟ Η ΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΓΡΙΩΝ ΚΑΙ ΜΗ ΧΟΡΤΩΝ
ΖΕΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΣΕ ΜΕΤΡΙΑ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΙΓΑΡΓΙΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΚΡΟΜΜΥΔΑΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΡΑΘΟΥΝ 7 ΜΕ 8 ΛΕΠΤΑ
ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΧΟΝΤΡΑ ΧΟΡΤΑ (ΣΠΑΝΑΚΙ Κ.ΛΠ.) ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΑΧΝΙΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΤΜΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΥΓΡΑ ΤΟΥΣ
ΤΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΛΕΚΑΝΙΔΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΥΛΙΚΑ
ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΚΑΙ ΠΙΠΕΡΙ. ΤΑ ΜΑΛΑΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΗ ΩΡΑ
ΣΤΟ ΦΤΙΑΞΙΜΟ ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ
ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΥΜΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑ
ΣΕ ΚΥΚΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ
ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΑΚΙ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΓΕΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΦΥΛΛΟΥ
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΣΕ ΜΟΡΦΗ ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΠΙΡΟΥΝΙ ΠΑΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΚΡΕΣ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΕΙ .
ΠΡΟΣΟΧΗ. ΚΑΙΜΕ ΤΟ ΛΑΔΙ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ Ν Α ΚΑΠΝΙΣΕΙ. ΤΗΓΑΝΙΖΟΥΜΕ ΕΛΑΦΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΜΕΡΙΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΡΟΔΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΠΑΝΩ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΤΤΟ ΛΑΔΙ
ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΛΙΔΑΣ
ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ.Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ,ΙΣΤΟΡΙΚΑ,ΜΟΥΣΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ.
Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009
ΚΑΛΙΤΣΟΥΝΙΑ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου