ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ.Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ,ΙΣΤΟΡΙΚΑ,ΜΟΥΣΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ.

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑΟΚΤΩΒΡΙΟΣ ΤΟΥ 2007
ΗΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΜΠΕΝΕΙ Η ΙΔΕΑ ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗΣ ΣΤΟ ΔΥΑΔΥΚΤΙΟ.
ΑΠΟΚΤΗΣΑ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ .ΑΜΕΣΩΣ ΕΚΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΜΟΥ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΣΣΑΜΟ.
ΑΠΟΚΤΩΝΤΑΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ.
ΑΡΧΙΖΩ ΤΟ ΨΑΧΤΥΡΙ. ΚΛΑΣΙΚΗ ΜΟΥ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΣΤΟ GOOGLE ( ΚΙΣΣΑΜΟΣ,ΚΙΣΑΜΟΣ,KISSAMOS,KISAMOS,). ΤΟ MONO ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜE ENAN ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΟΔΗΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΣΣΑΜΟ.
ΜΟΥ ΜΠΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΙΔΕΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΟΤΙ ΕΧΩ ΜΑΖΕΨΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ.
ΙΣΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΚΙΝΟΥΣΑ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΡΕΛΛΑ ΜΕ ΜΕΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ.
ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ Η ΤΡΕΛΛΑ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥ ΚΙΝΗΤΡΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΟΤΙ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΜΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΤΖΗΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΑΜΙΓΩΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΗΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ (RADIO RIZITES-ΡΑΔΙΟ ΡΙΖΙΤΕΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΝΤΟΧΩΡΙΑΝΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΤΗΝ ΚΙΣΣΑΜΙΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ (KISSAMOS TV).
ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΩ ΣΤΙΣ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2007 ΜΕΡΙΚΑ ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΣΤΟ YOUTUBE ΜΕ ΚΙΣΣΑΜΙΤΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΧΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ HATZIKOS ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΗΜΟΥ ΜΟΥ.
ΜΕΡΙΚΑ ΤΑΧΑ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΕΙΧΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΕΓΩ.
ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΑΡΚΕΤΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΙΣ 200.000 ΠΕΡΙΠΟΥ.
ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΤOY ΚΟΣΜΟΥ ΜΟΥ ΦΥΤΕΥΕΤΑΙ Η ΙΔΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΜΙΑΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΜΕ ΑΜΙΓΩΣ ΚΙΣΣΑΜΙΤΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ,ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΤΟ YOUTUBE,ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ,ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΡΧΕΙΑ,Κ.Λ.Π.)
ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΙ ΕΣΤΙ ΕΠΑΡΧΙΑ ΚΙΣΣΑΜΟΥ.
ΕΤΣΙ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ Μ ΕΜΕΝΑ
ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΛΗΡΕΣ.
ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΧΕΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΜΕ ΕΝΑ ΚΛΑΜΠ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟ PATHFINDER
ME TO ONOMA KISSAMOSLIVE
.


Η ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΙΑ Η ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΙΣ 300.000 .
ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΕΓΩ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΔΥΑΔΥΚΤΙΟ ΕΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ.
ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΜΑΙ ΠΟΥ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΗ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥΜΕ ΡΙΖΩΣΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΡΠΟΦΟΡΙΖΕΙ.
ΜΠΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΙΚΑ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΥΑΔΥΚΤΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΤΟΥ ΑΝΥΦΑΝΤΗ. ( Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΚΙΣΑΜΟΥ)
ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ (ΣΕΔΕΝΤΡΕΠΕΣΕ) ΜΕ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΘΕΜΑΤΑ..
ΑΡΧΙΣΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΤΑΙ Η ΙΔΕΑ ΜΟΥ .
ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΩ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΟ ΘΕΜΑ Π.Χ.
ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ (ΚΑΚΟΠΕΤΡΟΣ,ΝΟΧΙΑ ΜΑΛΑΘΥΡΟΣ, ΡΟΓΔΙΑ,ΠΑΛΑΙΑ ΡΟΥΜΑΤΑ, Κ.Λ.Π.)ΚΑΙ ΤΑ ΕΒΑΛΑ ΣΑΝ ΛΙΝΚ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ.
Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ.
ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΑΠΟΣΚΟΠΩ ΣΕ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Η ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΦΕΛΟΥΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.
ΑΠΑΙΤΩ ΟΜΩΣ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΙΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΙΔΙΚΗ ΚΙΣΣΑΜΙΤΙΚΗ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΕΙΑ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΕΡΝΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.
ΟΛΑ ΣΤΑ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ .ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΘΗΣΗ.
ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΑΝ .ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ,ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.
Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΠΙΤΥΝΧΑΝΕΤΑΙ.
ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ.
ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΘΥΜΑΤΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΠΙΤΥΔΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΝΕ.ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ.
ΑΥΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΑΥΤΗ.
Υ.Γ.
ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ FACEBOOK ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΜΑΣ .Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΙΣΣΑΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
ΧΑΤΖΗΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ.
Email. HATZIKOS@HOTMAIL.COM
ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΑ ΚΛΑΔΙΑ
ΤΗ ΡΙΖΑ ΝΑ ΞΕΧΝΙΟΥΝΕ
ΓΙΑ Η ΡΙΖΑ ΣΑ ΧΑΘΕΙ
ΚΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΞΕΡΑΘΟΥΝΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου