ΠΑΛΑΙΟ ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ.ΑΛΕΤΡΙΒΙΔΙΟ Η ΦΑΜΠΡΙΚΑ.
ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ. ΜΥΛΟΠΕΤΡΕΣ,Ο ΓΑΔΙΑΡΟΣ ΝΑ ΤΙΣ ΓΥΡΝΑ ,ΤΟ ΑΔΡΑΧΤΙ,ΟΙ ΑΛΕΤΡΙΒΙΔΙΑΡΗΔΕΣ(ΕΡΓΑΤΕΣ),Η ΖΥΜΗ, ΟΙ ΝΤΟΥΡΜΠΑΔΕΣ, ΤΑ ΚΑΥΚΙΑ,ΤΑ ΣΑΚΙΑ(ΛΙΝΑΤΣΕΣ ΤΣΙ ΡΙΓΑΣ Η ΤΡΙΡΙΓΑ) ΟΙ ΧΡΗΓΙΕΣ( ΜΕΡΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ) Η ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΓΑΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΡΙΝΑΣ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ Η ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ.ΕΝΑ ΠΑΥΛΟ(ΜΙΚΡΟ ΨΩΜΙ) ΝΑ ΛΟΥΖΕΤΕ ΣΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΛΑΔΙ( ΛΑΔΟΒΡΕΧΟ)
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ( ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΕΠΕΣΑΙ) ΠΟΥ ΜΟΥ ΕXEI ΔΩΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΤOY
'Ιντα μου θύμισες, Κωστή!!!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφήΌποιος δεν έφαε ζεστό ψωμί βουτημένο στο λάδι που βγαίνει εκείνη τη στιγμη απο τους ντορμπαδες, πασπαλισμένο με χοντρό ντόπιο αλάτσι, δεν κατεέι ίντα πάει να πει νοστιμιά!
Ο πατέρας μου έκαμε αλετριβιδιάρης κι εγώ ήμουν κοπέλι και πολλες φορές έχω φαωμένο ψωμί στη φάμπρικα.
ΩΡΑΙΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΝ.ΑΓΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ.
ΑπάντησηΔιαγραφή