ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ.Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ,ΙΣΤΟΡΙΚΑ,ΜΟΥΣΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ.

Τρίτη, 25 Ιανουαρίου 2011

ΑΙΣΧΟΣ ΤΗΣ VODAFONE


1 ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΑΝ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΑΣΤΕΡΟ


ΑΠΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΕΙΛ ΠΡΟΣ ΤΗΝ VODAFONE ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΥΔΟΣ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΕΞΕΠΛΑΓΗΝ

ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΜΙΑ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ?

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΑ 3 ΤΕΤΑΡΤΗΜΟΡΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΗΜΟΡΙΟ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ. ΑΥΤΗ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΗΤΑΝ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΙΩΝΑ.

ΚΥΚΛΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΑΝΑΚΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΜΒΑΛΕΤΕ Μ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΑΣ Σ ΑΥΤΟ.

ΑΠΑΙΤΩ ΣΑΝ ΚΡΗΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΥΝΔΡΟΜΙΤΗΣ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΔΙΑΦΙΜΙΣΗ ΑΥΤΗ ΟΠΩΣ ΠΡΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΣΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1821 ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΣ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΗΣ.

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΔΙΑΘΕΤΩ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΡΗΤΙΚΕΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΕΤΕ ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΟΜΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΑΣ .

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου