ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ.Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ,ΙΣΤΟΡΙΚΑ,ΜΟΥΣΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ.

Δευτέρα, 19 Απριλίου 2010

ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ


ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1970.
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΩΣΗ ΤΩΝ 2 ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΑΓΑΝ ΔΥΟ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ΜΕ ΕΔΡΑ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΚΑΙ ΔΙΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΙΚΗ ΥΠΑΙΘΡΟ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΚΑΦΤΙΚΑ ΤΡΑΚΤΕΡΑΚΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ.
ΜΙΑ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ .
ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ . ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ 2-3 ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΥΣ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70 ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ .ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΩΝ ΤΡΙΚΥΚΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΙ ΟΔΗΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΛΕΙΨΑΝ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ.
Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΥΟ ΑΥΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΕΦΕΡΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΕΝΘΥΜΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΗΧΟ ΤΗΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΧΡΟΝΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ ΖΑΚΣ ΤΟΥ ΣΚΑΦΤΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΔΕΑ ΤΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΟΠΩΣ ΔΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 50 ΧΡΟΝΟΥΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΚΥΚΛΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΚΑΜΑΡΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΥΛ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΤΑ ΙΔΙΟΡΥΘΜΑ ΚΑΙ ΘΟΡΥΒΩΔΗ ΕΚΕΙΝΑ ΤΡΙΚΥΚΛΑ.
ΣΤΗΝ ΚΙΣΣΑΜΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΚΑΦΤΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΚΟΜΑ ΤΡΙΚΥΚΛΑ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ ( ΚΟΚΚΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ ΧΩΡΟ ΚΑΜΠΙΝΑΣ ΟΔΗΓΟΥ).
ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου