ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ.Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ,ΙΣΤΟΡΙΚΑ,ΜΟΥΣΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ.

Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΒΡΑΚΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ.


ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ ΑΝΤΡΕΑΣ ( ΔΑΥΛΟΣ Η ΠΟΥΛΑΚΑΣ) . ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ(ΛΑΛΗΣ) ΜΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.ΑΠΕΒΙΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΗΛΙΚΑ 103 ΕΤΩΝ.ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 95 ΕΤΩΝ. ΤΟ ΠΑΡΑΝΟΜΙ ΔΑΥΛΟΣ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΔΕΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΟΞΥΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΔΕ ΠΟΥΛΑΚΑΣ ΤΟ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑ ΝΕΙΑΤΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΕΡΟΣ ΚΥΝΗΓΟΣ.ΣΕ ΝΕΑΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΕΜΕΛΥΤΙΔΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΟΥΤΣΟΣ. ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΙΟΥ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΘΡΗΣΚΟΣ ( ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΛΑΙΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ) ,ΛΙΤΟΔΙΑΙΤΟΣ,ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΣΚΗΤΙΚΗ ΜΟΡΦΗ.ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΧΝΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΡΑΣΙ(ΜΑΡΟΥΒΑ) ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ.ΗΤΑΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΠΙΖΩΝ ΒΡΑΚΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΚΙΣΣΑΜΟΥ ΑΠΟ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ.

6 σχόλια:

 1. Είμαι εγγονή του, εσείς ποιος είστε;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Απαντήσεις
  1. Ούτε εγώ σε γνωρίζω . Και εγώ είμαι εγγονή του .
   Θέλεις να μας πεις το όνομά σου ;
   Eίμαι η Δέσποινα η κόρη της Ευδοξίας .

   Διαγραφή
 3. Μάλλον είσαι ο Κωστής του Θοδωρή .
  Κάνω λάθος;
  ΔΕΣΠΟΙΝΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΝΑΙ ΒΡΕ ΞΑΔΕΡΦΗ.Ο ΚΩΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ

   Διαγραφή
  2. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΕΙΛ ΜΟΥ ..HATZIKOS@HOTMAIL.COM ΕΙΤΕ ΑΝ ΕΧΕΙΣ FACEBOOK ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΑΙΤΗΜΑ ΦΙΛΙΑΣ ..ΧΑΤΖΗΚΟΚΟΛΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ

   Διαγραφή