ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ.Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ,ΙΣΤΟΡΙΚΑ,ΜΟΥΣΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ.

Πέμπτη, 1 Μαρτίου 2012

ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.

ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ   ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ  ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ  Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΑΛΑΓΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΟΥ  ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΕΤΡΗΤΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ  ΜΟΝΟ Μ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΙΝΟΤΑΝ  Η ΕΠΙΙΒΙΩΣΗ ΤΟΥ.
ΕΧΩ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΙΣΤΟΡΙΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΙΟΝΤΟΣ.
ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΘΗΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΙΣ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΚΑΡΚΙΝΟΓΟΝΕΣ ΒΔΕΛΛΕΣ ( ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ)ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΜΗΖΟΥΝ.
ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΡΙΧΝΩ .ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΗΜΩΝ ΠΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΓΓΥΡΟΤΗΤΑ  Ο ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΥΚΤΙΟ ΠΩΛΗΣΗΣ Η ΑΝΤΑΛΑΓΗΣ  ΤΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ  Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΑ  ΖΩΗΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ. ΜΟΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ.
Υ.Γ.  2 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΙΛΟ ΤΟ ΛΑΔΙ  ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΓΩΓΟ  ΚΑΙ Η ΑΛΤΙΣ  ΠΟΥΛΑΕΙ  ΤΟ ΚΟΛΑΛΑΔΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ 5,45  ΕΥΡΩ.
ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΑΤΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου