ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ.Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ,ΙΣΤΟΡΙΚΑ,ΜΟΥΣΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ.

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ

 Α
ΑΝ Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
-----------------------------------
Η οικογένεια του δολοφονηθέντα Αρχιφύλακα ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ Μιχαήλ του Μιχαήλ, ανακοινώνει ότι την 15-11-2013 διεξήχθη στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πειραιά η δίκη (εκδίκαση έφεσης) του δολοφόνου Αλβανού λαθρομετανάστη ληστή τραπεζών ΚLAJDI BANI, και το δικαστήριο του επέβαλλε ποινή ισοβίου καθείρξεως για την ανθρωποκτονία και συνολική ποινή φυλάκισης δεκαοκτώ (18) ετών για τα αδικήματα της ληστείας, παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας. (Η ίδια ποινή μ’ αυτήν που είχε επιβάλλει το πρωτόδικο δικαστήριο)
Η οικογένεια ευχαριστεί όλους τους συγγενείς φίλους και συναδέλφους που παραβρέθηκαν στην διεξαγωγή της δίκης,το δικηγόρο της κ. ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟ Πέτρο, τους μάρτυρες, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά και όλους που συμπαραστάθηκαν με οποιοδήποτε τρόπο στην οικογένεια, ακόμα και αυτούς που εκ του θεσμικού τους ρόλου ήταν και πάλι απόντες (Αρχηγείο ΕΛ.ΑΣ και Συνδικαλιστικές Οργανώσεις των Αστυνομικών).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου