ΣΚΟΠΟΣ ΣΕΛΙΔΑΣ

ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΑΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ.Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΗ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΑ,ΙΣΤΟΡΙΚΑ,ΜΟΥΣΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΕΡΟΙ.

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΗΣ (ΡΕΤΖΑΚΑΣ ΤΖΙΤΖΙΦΙΑΣ)


ΡΕΤΖΑΚΑΣ.Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΤΑΡΑΚΤΗΣ  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΟΙΚΙΣΜΟ ΤΖΙΤΖΙΦΙΑΤΖΙΤΖΙΦΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΥΨΟΜΕΤΡΟ 380 μ. ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΕΝΝΙΑΧΩΡΙΑ ΚΙΣΣΑΜΟΥ . ΜΕ ΜΟΝΙΜΟΥΣ 7 ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ(ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2001)



1,2.ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΜΟΥΝΤΑΚΗ

3 σχόλια:

  1. http://papastephanaki-hasomeri.blogspot.com/2011/03/kissamos_06.html
    καλησπέρα! χαίρομαι για τη γνωριμία και επειδή έχουμε κοινη αγάπη για την Κρήτη μας εκανα αναδημοσιευση και στο δικό μου blog των αρθρων σας .Ευχαριστώ πολύ και ευχομαι καλή συνεργασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίος καταρράκτης, αλλά δεν είναι ούτε κατά διάννοια ο μεγαλύτερος της Κρήτης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όμορφος ο καταράκτης στη Τζιτζιφιά που κι εγώ είχα την τύχη να επισκεφτώ φίλε μου και μάλιστα με πολύ νερό. Απλά επειδή υπάρχουν περίπου 50 καταρράκτες κατά πολύ μεγαλύτεροι από αυτόν διάσπαρτοι κυρίως στο ανατολικό κομμάτι της Κρήτης σε παρακαλώ άλλαξε τον τίτλο του άρθρου σου αν θες εναλλακτικά γράψε ο μεγαλύτερος καταρράκτης της Κισσάμου. Γιατί αν δεν το κάνεις τότε μάλλον σκόπιμα θέλεις να παραπλανάς τον κόσμο που σε διαβάζει και δεν έχει την τύχη να ξέρει τους υπόλοιπους πραγματικά μεγάλους καταρράκτες της Κρήτης. Χειλαδάκης Χριστόφορος

    ΑπάντησηΔιαγραφή